Hősök temetése
V záložnej nemocnici v Spišskej Novej vsi zomrel 22. marca 1915 v dôsledku zranenia z bojiska 28-ročný práporčík Václav (Vencel) Steiner, bývalý úradník z Borotína v Čechách. O deň nato zomrel 24-ročný práporčík František Preissler z obce Wiesa v Čechách (dnes Nemecko). Oboch pochovali s vojenskými poctami.