Tábori lelkészi levél egy elesett tiszt K......i (Szepes-m.) menyasszonyához
List z karpatského bojiska neveste padlého dôstojníka do spišského mestečka K...... (pravdepodobne Krompachy) zasiela 23. marca 1915 poľný farár Rudolf (Rezső) Schőnwiesner. Redakcia list uverejňuje. Farár v ňom opisuje udalosti z pohrebu dôstojníka 4. marca, ktorý padol ešte 28. februára 1915.