Iskola látogatás
Kráľovský školský inšpektor Dr. József R. Hajnóci v dňoch 26. a 27. marca navštívil evanjelickú dievčenskú meštiansku školu v Spišskej Novej Vsi. Po inšpekcii vyjadril úplnú spokojnosť s úrovňou a výbavou školy.