Elöljáróság választás
Dňa 29. marca 1915 v Krompachoch jednohlasne zvolili nových členov predstavenstva obce na obdobie troch rokov. Hlavným sudcom sa stal Dr. Izsó Schvarc, podsudcom Tivadar Gabos, vyberačom daní Sándor Kristóff, obecným pokladníkom József Licskó, policajným radcom János wolf a druhým radcom Vencel Bialkovszky.