Özv. gróf Csáky Albinné ruhaküldeménye és 200 koronája az iglói tartalék-kórház sebesültjeinek
Vdova po Albínovi Csákym, grófka, rodená Anna Bolza venoval pre zranených v záložnej nemocnici v Spišskej Novej Vsi zásielku šiat a sumu 200 korún. Dary prevzal veliteľ nemocnice Dr. Dán. Redakcia zverejnila aj ďakovný list grófky redaktorovi novín.