Az egész megye területéről sziveskedjék mindenki Przemyslben volt hozzátartozójának nevét és rangját velünk közölni.
Redakcia novín uvádza na pokračovanie menný zoznam dôstojníkov a vojakov, ktorí slúžili v meste Przemyśl a vyzýva občanov Spišskej župy na zasielanie údajov ďalších vojakov.