Az iglói villamvilágitási részvénytársaság
Spišskonovoveská elektrifikačná akciová spoločnosť mala ročné valné zhromaždenie. Napriek vojnovým pomerom mala za uplynulý rok pozitívny hospodársky výsledok a akcionárom bude vyplácať dividendy. Prezidentovi spoločnosti Kálmánovi Münnichovi vyjadrili za jeho činnosť písomné poďakovanie.