Kinevezés
Diplomovanú učiteľku materskej školy Rózu Daray, švagrinú učiteľa učiteľského ústavu Alajosa Chobodickyho v Spišskej Novej Vsi, vymenovali za učiteľku štátnej materskej školy v obci Nagysomkút (Șomcuta Mare, Rumunsko).