Stiftungen
Správa o tom, že zverejnili závet Jozefa Feigenbauma, ktorý zomrel v Spišskej Novej Vis 8. februára 1904. Feigenbaum sa rozhodol vytvoriiť fond a štipendium a po ňom zdedili aj rôzne spolky a inštitúcie.