A Szepesi egyesület Budapesten közgyülése 1915 április 9-én
Spišský spolok mal 9. apríla v Budapešti valné zhromaždenie, na ktorom sa zúčastnilo 39 členov. Valné zhromaždenie sa rozšírilo o troch nových členov.