Szepesiek Przemyslben
Redakcia novín uvádza na pokračovanie menný zoznam dôstojníkov a vojakov, ktorí slúžili v meste Przemyśl a vyzýva občanov Spišskej župy na zasielanie údajov ďalších vojakov. Doteraz uverejnili mená 265 Spišiakov.