Egy tábori pap feljegyzései Cenzurálva
List z karpatského bojiska zasiela 6. apríla 1915 poľný farár c. k. 25. pešieho pluku Rudolf (Rezső) Schőnwiesner. Opisuje svoje zážitky a prácu duchovného z obdobia od 13. februára do 3. marca 1915.