Aki már négy kitüntetést kapott a harctéren
Kráľ daroval kapitánovi 35. pluku poľných húfnic hadusfalvi Emilovi Ludmannovi za hrdinské správanie pred nepriateľom Rad železnej koruny III. triedy s klenotom. Kapitán Ludmann od delostrelcov z mesta Kluž (Koloszvár) je prvým dôstojníkom, ktorého kráľ počas vojny vyznamenal už štvrtýkrát. Prvýkrát dostal Signum laudis, potom dôstojnícky Vojenský záslužný kríž 3. triedy, potom Železný kríž nemeckého cisára.