Soronkivüli előléptetés a harctéren
Veliteľstvo armády mimoriadne povýšilo úradného lekára mesta Gelnica Dr. Eugen (Jenő) Beneho, pomocného lekára domobrany, prideleného ku zdravotnému ústavu 39. pešej divízie na hlavného lekára domobrany.