Előléptetések és kinevezések a cs. kir. szab. kassa-oderbergi vasut tisztviselői körében folyó évi május hó 1-től számítva
Článok o zmenách na postoch u Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.) menovite informuje o povýšeniach, menovaniach a určení železničiarskych funkcií a titulov v uhorskej aj rakúskej časti železnice, jej generálneho vedenia, ako aj o ostatných úradných postoch v obchodnej oblasti.