Egyházmegyei hirek
Na ústrednom výbore penzijného fondu farárov bol po smrti Józsefa Krasznecza za člena menovaný farár a dekan z Liptovského Mikuláša József Kozsár. Na vojenskú službu narukovali: administrátor Vince Malinay z obce Liptovské Kľačany (Liptószenterzsébet), duchovný z Holumnice (Hollólomnic) József Fischer a kaplán János Keczera z obce Podvilk (Podwilk, Poľsko). Faru v Liptovských Kľačanoch povedie dočasný zastupujúci duchovný Flóris Fömötör z Veličnej (Árvanagyfalu), v Poprade bude viesť faru tamojší kaplán János Kolcsák, v Liptovskom Michale (Liptószentmihály) tamojší kaplán Péter Bacskor, kým faru v obci Lúčky (Lucski) bývalý dočasný zastupujúci duchovný z obce Bobrovec (Nagybobróc) Károly Machay. Gréckokatolícky farár z obce Kojšov Jenő Hucsko dostal povolenie vrchnosti na gréckokatolícku faru v Nižných Slovinkách (Alsószalánk) z viacerými filiálkami po zosnulom členovi municipálneho výboru Spišskej župy Györgyovi Zubriczkym.