Egyházfelügyelői választás
Evanjelická cirkevná obec v Krompachoch jednohlasne zvolila 11. apríla za cirkevného inšpektora na miesto zosnulého Lászlóa Sárkánya pána Dr. Eduarda (Ede) Förstera, riaditeľa huty železiarenskej akciovej spoločnosti Hernádvölgyi vasipar r. t.