A szepesi püspök gyásza
Prepošt Antal (Anton) Párvy, kanonik jágerskej kapituly zomrel v meste Eger (Jáger) vo veku 79 rokov. Bol starším bratom spišského biskupa Sándora Párvyho. Pohreb sa konal vo štvrtok za veľkej účasti ľudí.