Ingyen mozielőadások Lőcsén
Viktor (Győző) Immerglück, majiteľ divadla Uránia v Levoči usporadúva pre zranených vojakov každý mesiac kinopredstavenie zdarma. Na prvom takomto predstavení sa zúčastnilo zhruba 30 liečiacich sa vojakov.