A "Szepesi egyesület Budapesten" közgyülése
Spišský spolok mal v Budapešti valné zhromaždenie, na ktorom riešili otázku nového pokladníka spolku po úmrtí Gustáva Sztrelkóa. Valné zhromaždenie viedol jeho predseda Dr. J. Pavol (Pál) Haberern. Na zasadnutí privítl honvédskeho majora Aladára Bugscha, ktorý po úplnom vyliečení sa zo zranenia chcel zotrvať medzi krajanmi a umeleckého maliara Andora Borutha, ktorý sa priženil do starej spišskej rodiny a na spiši si zriadil ateliér. Potom nasledovalo prečítanie výročného hlásenia predsedu spolku, kde si aj v zápisnici uctili pamiatku G. Sztrelkóa. Boli zvolení členovia kontrolnej komisie a výboru spolku s jeho predsedom Györgyom Wielandom. Spolok prijal troch nových členov: riaditeľa budapeštianskej meštianskej školy Kálmána Mikolika, verejného notára Dr. Bélu Teőke z Kőbánya (mestská časť v Budapešti) a tajomníka Rakúsko-uhorskej banky Györgya Wielanda. Záver článku obsahuje menoslov členov spolku účastných slávnostného večierka.