Egy tábori pap harctéri irásai
Redakcia novín zverejňuje zápisky denníka poľného farára c. k. 25. pešieho pluku Rudolfa (Rezső) Schőnwiesnera z karpatského bojiska. Opisuje svoje zážitky a prácu duchovného z obdobia od 4. marca do 13. marca 1915.