Részleges tisztujitás Lőcse városánál
Lehota na podanie prihlášok na miesto primátora a prvého mestského radného Levoče uplynula 24. apríla. Do tohto času prišli na úrad podžupana tieto prihlášky: na miesto primátora: mestský radný János Relyovszky, mestský policajný kapitán Mihály Hucskó, levočský advokát Dr. Arpád Kopasz. Na prípadne uprázdnené miesto mestského radného : mestský koncipient Dr. Béla Kolba, notár súdnej stolice v Užhorode Zsigmond Keill, čestný župný podnotár Dr. Artur Blazsur a Dezső Kasza z mesta Kecskemét, ktorý kandiduje aj na prípadné miesto koncipienta.