Iglóiak kitüntetése
Na znak uznania hrdinského postoja pred nepriateľom dostali kapitán c. k. 66. pešieho pluku v zálohe Gyula Putsch a nadporučík c. k. 25. pešieho pluku v zálohe Emil hegenbart, ktorý v bojoch padol, Vojenský záslužný kríž s klenotom.