Tudományos és irodalmi összejövetelek (Vége.) - Walther, Béla
Tretia časť programu vedeckého a literárneho podujatia, ktoré sa uskutočnilo 20. februára 1904 v Levoči. Prednášku mali Lajos Tittel a Károly Pekár.