A szepesváraljai irgalmasrendi kórházban ápolt hős katonák
V nemocnici rádu milosrdných v Spišskom Podhradí ošetrujú zranených vojakov. Liečili sa tam a liečia vojaci z okruhu známych redakcie novín, ktorých menujú s príslušnosťou ku pluku i bydliskom: práporčík 67. pešieho pluku v zálohe András Szalóki, Géza Kobilitz z 9. honvédskeho pešieho pluku, obaja zo Spišského Podhradia, práporčík 67. p. pl. v zálohe Gusztáv Handlovits, notár kráľ. súdnej stolice v Levoči, kadet 20. honvédskeho p. pl. Ferenc Strazsinszky, vlastník veľkej striebornej medaily za statočnosť a pomocný lekár rádu milosrdných, rímskokatolícky učiteľ zo Spišského Podhradia slobodník 67. p. pl. Gyula Keresztes, roľník a vojak 67. p. pl. v zálohe István Flach z obce Ordzovany (Ragyóc), roľník a vojak 67. p. pl. v zálohe Péter Tebelák z obce Tichý Potok (Csendespatak), vojak streleckého práporu č. 32 István Gallovics z obce Nemešany (Nemessány) a strážmajster 67. p. pl. István (aj Ferenc) Lukács, vlastník malej Striebornej medaily za statočnosť a veľkej Zlatej medaily za statočnosť.