Szepesiek Przemyslben
Redakcia novín uvádza na pokračovanie menný zoznam dôstojníkov a vojakov, ktorí slúžili v meste Przemyśl. Najnovšie pribudli dve mená: nadporučík v zálohe Jenő Fox z Levoče, úradník úverového ústavu a kúpeľný lekár Dr. Béla Groó zo Starého Smokovca (Ótátrafüred).