Halálozás
Vo veku 90 rokov zomrela 2. mája 1915 v Spišskom Podhradí vdova po Bélovi Savélyim, rodená Karolina Kail. Jej manžel bol v 60-tych rokoch 19. storočia primátorom Spišského Podhradia. Za jeho čias postavili mestský hotel.