Orvosi körökből
Plukovný lekár Dr. Mikuláš (Miklós) Szontágh, vlastník vyznamenania nemeckého Železný kríža, začal opäť pôsobiť ako riaditeľ a primár liečebných kúpeľov v Novom Smokovci (Újtátrafüred).