Katonai előléptetések
V decembri 1917 boli povýšený do hodnosti nadporučíka Gabriel (Gábor) Simon a Ladislav (László) Labosa, záložní poručíci 16. pešieho domobraneckého pluku. Práporčík Július (Gyula) Czelder bol povýšený do hodnosti poručíka.