Állandó mozgóféykép-szinház Dobsinán
Ján (János) Kovács, správca ľadovej jaskyne v Dobšinej, ovoril prvé stále kino v meste. Premietanie sa uskutoční protredníctvom moderného prístroja každú sobotu a nedeľu v priestoroch sály Fejérovho hotela.