Csóka Árpád ezredes kitüntetéséhez Az iglói hadtápzászlóalj parancsnokáról
Nadporučík domobrany János Paksy, adjutant veliteľa práporu, mestký inžinier mesta Spišská Nová Ves napísal do redakcie 30. apríla 1915 z bojiska. Opisuje vyznamenanie svojho veliteľa plukovníka Árpáda Csóku, ktorému panovník udelil Vojenský záslužný kríž 3. triedy s klenotom. Uvádza aj slová z listu generálporučíka Kornhabera, veliteľa divízie plukovníkovi.