A jégbarlang felfedezésének jubileuma
Z príležitosti 40. výročia objavenia ľadovej jaskyne v Dobšinej Eugenom (Jenő) Ruffinyim, Gustávom (Gusztáv) Langom a Ondrejom (Endre) Megom rozhodlo dňa 9. 11. 1910 mestské zastupiteľtvo v Dobšinej, že ich portréty (maľby) budú umeistnené v hostinci pri jaskyni. Ich vyhotovením bol poverený profesor kreslenia na miestnej meštianskej škole František (Ferenc) Vannay.