A városi villamos világitás ügye
Správa o ročnom posune v prípade dobudovania mestského pouličného osvetlenia v meste Dobšiná. Pôvodne malo byť hotové na jeseň 1910, avšak pre administratívne prieťahy stane sa tak až na jeseň roku 1911.