A Magyar Kárpátegyesület Gömöry Osztálya
Informácia o príprave valného zhromaždenia gemerskej sekcie Uhorského karpatského spolku, ktorá sa má uskutočniť v Rožňave dňa 11. dcembra 1910. Na programe je voľba výboru, komisií a splnomocnenca. Táto sekcia má 165 členov, čo predstavuje širokú základňu.