Lőcse veszedelemben
Dňa 10. mája 1915 vypukol v budove policajného kapitanátu v Levoči počas veterného počasia požiar, ktorý sa podarilo v krátkom čase uhasiť zoštíhlenému miestnemu hasičskému zboru a posádke 28 členov policajného oddielu c. k. 85. pešieho pluku, ktorých sem povolali. Takto nevznikli škody na vedľajších budovách.