Kitüntetések
Článok uvádza zoznam vyznamenaných dôstojníkov cisárskeho a kráľovského 85. pešieho pluku z Levoče a Spiša. Padlí kapitáni 85. pešieho pluku Valér Moga a Rudolf (Rezső) Suchy dostali Rad železnej koruny III. triedy s klenotom.