A városi képviselő választások
Oznam o stretnutí členov najsilnejších politických zoskupení v Dobšinej, a to Közérdekpárt(Strana verejného záujmu) a Polgári párt (Občianska strana) dňa 12. decembra 1910 v miestnostiach hostinca Tri ruže. Cieľom stretnutia je dohovor o určení kandidátov do nadchádzajúcich volieb. Obsadiť sa má 14 uvoľnených mandátov.