Kaszinóink közgyülése
Správy o konaní verejných zhromaždení dvoch významných spoločenských združení mesta Dobšiná. Dňa 18. 12. 1910 sa bude konať pod predsedníctvom Kolomana (Kálmán) Benedictyho zasadanie Kasína (Kaszinó Egyesület). Podrobný program - správa o činnosti, hospodárení, prijímanie nových členov, voľba nového výboru, objednanie časopisov. Meštiansky kruh (Polgári Kör) zasadne 26. 12. 1910 pod vedením predsedu Gejzu (Gézu) Nemesa. Program podobný ako u predchádzajúceho spolku, navyše rozpočet na rok 1911.