A Miskolci Kereskedelmi és Iparkamara
Oznámenie o zasadaní Obchodnej a priemyselnej komory v Miškovci (Miskolc) dňa 20. 12. 1910 vo vlastných priestoroch. Podrobný program. Na programe sú aj záležitosti Gemersko-malohontskej župy, ktorá patrí do tohto obvodu: usporiadanie jarmoku v Rimavskej Sobote, prepis obchodu rožňavského obchodníka na základe odpredaja mestu.