A dobsinai Kaszinó-Egyesület közgyülése
Na valnom zhromaždení Kasína (Spolku Kasíno) v Dobšinej vystúpil s ročným hodnotením Koloman (Kálmán) Benedicty, hospodárenie predložil pokladník Jozef (József) K. Kaiser a zároveň predostrel rozpočet na rok 1911. Za kontrolnú komisiu vystúpil Samuel (Samu) Klein. Podrobný zoznam členov, ktorí sa zúčastnili rozpravy k jednotlivým ďalším bodom programu. Spolok plánoval zakúpiť pre svoje potreby budovu bývalej sporiteľne v Dobšinej.