Schluss der Theatersaison in Igló
Článok o tom, že divadelná spoločnosť Imricha Halmayho v Spišskej Novej Vsi 29. februára 1904 skončila divadelnú sezónu s predstavením La robe rouge od autora Eugéne Brieux.