A vásosi képviselőválasztás
Voľby do mestského zastupiteľstva v Dobšinej prebehnú dňa 30. decembra 1910 na dvoch miestach: v mestskom zastupiteľstve za predsedníctva Kolomana (Kálmán) Benedictyho a v mestskom pohostinstve pod vedením Samuela (Samu) Kleina.