Halálozás
Biskupský tajomník a ceremoniár zo Spišskej Kapituly (Szepeshely), podnotár svätej stolice Dr. Ján (János) Kukura zomrel 10. mája 1915 vo veku 33 rokov a 8. roku cirkevnej služby v nemocnici v Budapešti. Smútočné oznámenie vydalo cirkevné ústredie farárov v Spišskej Kapitule. Pochovaný bol 12. mája na cintoríne Farkasréti v Budapešti.