Serényi miniszter kitüntetése
Správa o vyznamenaní uhorského ministra poľnohospodárstva, grófa Vojtecha (Bélu) Serényiho (1866 - 1919), statkára v Putnoku a zároveň parlamentného poslanca za Gemersko-malohontskú župu. Kráľ ho menoval skutočným vnútorným kráľovským tajným radcom. Ocenený je rodákom Gemersko-malohontskej župy, príslušníkom šľachtického rodu tejto župy.