A kereskedelmi és iparkamara ülése (Saját tudósítonktól.)
Obsiahly článok zo zasadania Obchodnej a priemyselnej komory v Miškovci (Miskolc) dňa 20. 12. 1910 hodnotí priebeh zasadania s podrobným menoslovom zúčastnených, referujúcich členov, prináša výsledky ročnej činnosti a hospodárenia, menoslov novozvolených členov a plán práce na nasledujúci rok. Do obvodu Obchodnej a priemyselnej komory v Miškovci patrilo aj územie Gemersko-malohontskej župy.