Orosz fogságban
Poručík 66. pešieho pluku Aladár Barta informuje noviny, že jednoročný dobrovoľný vojak Arnold Reich sa bez zranení dostal do ruského zajatia. Udatný vojak je synom Adolfa Reicha z obce Spišské Tomášovce (Szepestamásfalva).