Alispán választás
Podrobná správa predstavuje menovite každého kandidáta s krátkou charakteristikou jeho doterajšej činnosti. Kandidovali: Gejza (Géza) Lukács, Dr. Július (Gyula) Fornéth, Štefan (István) Komáromy, Štefan (istván) Máriássy, Dr. Vojtech (Béla) Sóldos, Zoltán Kubínyi, Bartolomej (Bertalan) Sóldos a Štefan (István) Fáy. Najväčšie šance na zvolenie má hlavný župný notár G. Lukács, pochádzajúci zo Štrkovca