Közgyűlés
Správa o zasadaní výboru Spotrebného družstva Rimavskej Soboty a okolia (Rimaszombat és vidéke fogyasztó szövetkezet) pod vedením predsedu Jozefa (Józsefa) Törkölyho dňa 1. apríla 1910. Dohodol sa na zvolaní X. riadneho verejného zhromaždenia členov, ktoré je pripravené na 4. apríla 1910. Konať sa malo v zasadacej sále mestskej radnice. Hlavným bodom programu bolo zhodnotenie hospodárenia za rok 1909, ktoré skončili prebytkom 1 777 korún.