Garamszécsről
Správa o príprave volieb notára v Polomke na 19. apríla 1910. Najvážnejšími kandidátmi sú notári Arpád (Árpád) Kajeba z Pohorelej a Ladislav (László) Szonthag zo Šumiaca. Predpokladá sa tvrdé zápolenie o miesto.