Borbély Lajost
Bývalého riaditeľa Rimavsko-salgótarjánskej železiarenskej spoločnosti, momentálne člena exekutívnej komisie výkonnej rady tejto spoločnosti Lajosa Borbélyho vyznamenala Uhorská akadémia vied na svojom generálnom zasadnutí 6. mája 1915 udelením Wahrmannovej ceny ako uznanie za zásluhy na poli baníckeho priemyslu a konkrétne v Rimavsko-salgótarjánskej železiarenskej spoločnosti.